Publisert:
01.07.2016

CFK A vant 3-1 torsdag kveld

CFK slo AK2 3-1 torsdag kveld.
Etter en spillemessig jevn kamp var CFK best i begge ender av banen og avgjorde kampen i 1. omgang når laget tok pause på 2-0. Når CFK fikk avsluttet angrepene på mål, greide ikke laget fra Averøy å stå imot. På motsatt side ble forsøkene upresise og gjorde at CFK forsvaret ryddet effektivt opp. Øystein Halse ga CFK ledelsen etter et godt raid inn i 16. meteren, der han puttet ballen i nesten åpent mål. Dagens prestasjon kom etter en AK corner, der CFK setter i gang en kontring, Martin Williams setter Ronny Svanemsli igjennom på motsatt banehalvdel og på ti sekunder fra AK's corner har Svanemsli kontret inn mål.
I starten av 2. omgang var AK aggressive og ville kjempe seg tilbake i kampen. Men på verst tenkelige tidspunkt var AK keeperen uheldig på et langt slått frispark fra Mons Strupstad og ballen gikk direkte i mål. AK reduserte en gang mot slutten ved William Ormset, men seieren var aldri truet. Siste kamp før ferien mot Måndalen borte fredag 8. juli.
På bildet Øystein Halse, Ronny Svanemsli og Mons Strupstad.