Publisert:
11.06.2017

CFK J16 tok revansj etter Hydro cup finale tapet mot Langfjord/Isfjorden.

CFK J16 møtte i dag Langfjord/Isfjorden til kamp på idrett. Ble en jevnspilt og spennende kamp mellom 2 gode lag , slik det bruker å være når disse møtes.
Hjemmelaget tok ledelsen etter et mønsterangrep som ble avsluttet av Kristina Sæther . Bortelaget utligner 30 sekund senere , da vi fullstendig glemmer å følge med etter vår scoring. Dette ble også pauseresultatet .
Andre omgang starter med at Langfjorden/Isfjorden tar ledelsen etter et flott angrep . Vi gir ikke opp og utligner etter en flott nydelig av Anna Lyster . Minuttet etter går vi opp i ledelsen 3-2 etter et langskudd av Emma Blomsø Bunes. Tross flere sjanser til begge lagene ebber kampen ut med 3-2 til jentene våre . Det betyr den 6 seieren på 6 kamper , og da ligger man godt an til å kvalifisere seg til sluttspillet i høst.
Flott publikumsoppmøte i varmen og god støtte til våre jenter.