CFK Stjernelaget nominert til Inkluderingsprisen for 2016!

Skrevet av:
Jan Trygve Pedersen
Publisert:
14.12.2016
Stjernelaget2.JPG
Stjernelaget2.JPG

CFK Stjernelaget er av styret i Møre og Romsdal idrettskrets nominert til Inkluderingsprisen 2016.

Dette er en virkelig gladnyhet og viser hvilket fantastisk arbeid CFK Stjernelaget gjør. Saken var oppe på styremøtet til Møre og Romsdal idrettskrets i Kristiansund den 26. november 2016 og følgende vedtak ble fattet;

"Styret ønsker å fremme CFK Stjernelaget som kandidat til Inkluderingsprisen for 2016. Administrasjonen skriver begrunnelse for nominasjonen."

Vi tar et utdrag fra nominasjonen her. "Laget driver et fantastisk allidrettstilbud for mennesker med funksjonsnedsettelse og for psykisk utviklingshemmede i aldersgruppen 12-50 år. Gruppen har ca. 60 medlemmer og har vært aktive i ca 15 år. CFK Stjernelaget har eget fotballag, et svømmelag, flere boccialag og aktivitetsgruppe for de aller minste. De deltar på landets største idrettsstevne for målgruppa, "Vivil-lekene" i Bærum hvert år"

 

Vi håper at Stjernelaget får Inkluderingsprisen for 2016!Stjernelaget2.JPG

I utdrag av begrunnelsen står det at laget driver et fantastisk allidrettstilbud for mennesker med funksjonsnedsettelse og for psykisk utviklingshemmede i aldersgruppen 12-50 år for ca. 60 medlemmer.

CFK Stjernelaget har eget fotballag, et svømmelag, flere boccialag og aktivitetsgruppe for de aller minste. De deltar på landets største idrettsstevne for målgruppa, "Vivil-lekene" i Bærum hvert år. 

Generalsponsor

Samarbeidspartnere