Per Jostein Halset
Publisert:
08.05.2017

Storseier 6-0 borte mot Langfjorden

Ny seier til samarbeids laget CFK/Dahle i gårsdagens bortekamp på Åfarnes stadion mot Langfjorden.

Kampen startet litt oppjaget med mange dueller og lite fint spill. Det var relativt jevnspilt de første 10-15 min, der det var noen målsjanser begge veier. Vår keeper Emilie Sveen har er par fine redninger i starten og holder oss inne i kampen. Vi fikk første målet etter en fin scoring av Milli Vassgård, og etter denne scoringen tar vi fullstendig over og presser Langfjorden bakover i banen.
Vi går til pause med en solid 3-0 ledelse etter to mål av Siv Aksnes. Vi brenner også et par tre mega sjangser der vi er alene med keeper, så vi kunne og burde hatt flere mål til pause.

Første 10 min av 2 omgang er ganske jevnt spilt, men etter en ny CFK/Dahle scoring tidlig i andre omg signert Amalie Leren, blir det enveiskjøring resten av kampen.
Andre omgang spiller laget vårt meget godt. Vi har mange fine kombinasjoner der ball spilles hurtig, og våre løpssterke midtbanespillerne finner angrepsspillerne på løp i bakrom. Maja Nålsund setter to av disse sikkert i mål, og kampen ender meget fortjent 6-0. Jentene holder også tett bakover i andre kamp på rad, og dette skyldes godt keeperspill og et godt samspilt forsvar.

Vår neste kamp torsdag 11/5 hjemme på Dahle kunstgress kl 19, blir helt sikkert en tøffere batalje. Da kommer Molde 2 på besøk som jeg anser som det beste laget i divisjonen.