CFK/Dahle damene inntok tabelltopp

Skrevet av:
Per Jostein Halset
Publisert:
06.10.2017

Sterk 4-1 seier mot formlaget Surnadal/Søya/Todalen hjemme på Dahle kunstgress.

Meget sterk 4-1 seier til samarbeidslaget CFK/Dahle over formlaget fra indre nordmøre på Dahle kunstgress. Surnadal har ikke tapt siden tidlig i Juni og har en veldig sterk rekke med kamper uten tap. De har scoret mange mål i årets serie og er et veldig offensivt bra lag, og det beskriver også Kristiansund lagets sterke prestasjon torsdag.
C/D gikk ut i hundre og tok grepet om kampen fra første sekund. En offensiv 4-4-2 formasjon fungerte godt, og med våre aggressive spillere på topp, klarte ikke bortelaget spille seg ut og de lange ballen ble ikke farlige.
1-0 tidlig i omgangen der kaptein Marthe Hansen klemmer til fra langt hold og kula fyker i nota. 2-0 etter 17 min der Solveig Grøtting fanger opp et svakt utspill og scorer sikkert. Dette målet kommer av den knallharde jobben som blir gjort på topp, der keeper blir presset av vår spiss som dermed klarerer svakt.
Surnadal hadde også noen muligheter spesielt etter corner og dødball som de er veldig sterke på, men vi er både dyktige og heldige som holder buret rent.

2. Omg starter ganske jevnt med mange dueller og høyt tempo noe som varer kampen ut. C/D står kampen best og det er ikke ufortjent at vi øker til 3-0 når Milli Vassgård blir nydelig spilt gjennom og scorer sikkert alene med keeper.
Kort tid etter får Surnadal frispark på 17 meter, som blir satt i mål via vår keeper som er på ballen, men skuddet er hard og går inn.
Veldig imponerende at vi ikke legger oss bakpå og blir feige etter den reduseringen, men fortsetter med direkte spill opp på våre raske angrepsspillere som til tider herjet med et frustrert Surnadal forsvar. 4-1 kommer på slutten av kampen der Maja Naalsund kommer seg fri og scorer alene med keeper.

Fenomenal moral og innsats kombinert med gode ferdigheter med ball av våre jenter. Vi gleder oss nå til siste sluttspillkamp som blir borte mot Træff/Gossen søndag 15 oktober. Vinner vi den er vi seriemester 3 div, noe som vil være en meget god prestasjon.

Trener
Per Jostein Halset

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere