CFK/Dahle Damer i treningskamp mot Molde2

Skrevet av:
Jan Trygve Pedersen
Publisert:
31.03.2017

Torsdag kveld spilte damelaget til CFK/Dahle treningskamp mot Molde 2.

Oppsummering fra CFK/Dahle Damelag sin treningskamp mot MFK2 på Aker stadion torsdag kveld.

Resultat 1-1 der MFK leder 1-0 til pause. Sterkt resultat, men kampen sett under ett er Molde klart best og styrer store deler av oppgjøret. Molde spiller oss lave, og er flinkere i både bevegelse og valg med ball. Dette MFK laget som vi møtte, vil helt sikkert være i toppen av vår divisjon, så dette er en bra referanse på hvor langt vi er kommet nå.
Våre jenter jobber meget godt defensivt, og det er en veldig god moral i laget. Vi står godt kampen ut og jobber for hverandre, noe som er positivt og kan tyde på at vi er på rett vei kondisjonsmessig. Vi får også gode tilbakemeldinger fra Molde trener på vår defensive jobbing. Vi er også fornøyd med at vi klarer å utligne mot slutten av kampen på et veldig bra angrep. Vi vinner ball i midtbanen og ball blir spilt ut på kant der et presist innlegg kommer, som Maja Nålsund setter kontant i nota.

Samarbeidslaget vårt har nå spilt 4 treningskamper i vinter mot bra motstand. To seiere (Surnadal og Meldal), en uavgjort (Molde2) og et tap (Sunndal 1). Dette er bra totalt sett, med tanke på motstand og prestasjon, samt at vi ikke har stilt med våre beste spillere samtidig i noen av treningskampene. Vi har brukt totalt 24 spillere i disse 4 treningskampene i vinter.

Om 3 uker er det seriestart og da skal vi være godt forberedt og stille med et slagkraftig lag. Sunndal 2 kommer på vår serieåpning som blir på Kristiansund Stadion fredag 21 april kl 18:30.

Troppen mot MFK besto av disse spillerne.

Emilie Sveen - Johanne Åkvik - Marte Herrem - Bjørk Åsen - Ingeborg Fossland - Tone Slatlem - Siri Heggdal - Milli Vassgård - Anne Marte Halset - Amalie Leren - Maja Nålsund - Kristina Sæther - Siv Aksnes - Solveig Kjøl - Marina Vikås

Trenere CFK/Dahle Damelag
Per Jostein Halset
Vidar Vassgård

 

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere