Per Jostein Halset
Publisert:
04.06.2017

Målkalas på Dahle kunstgress

Torsdagens 3.divsjons oppgjør mellom samarbeidslaget CFK/DAHLE endte med 11-0 seier..

CFK/Dahle starter kampen svakt, og lite stemte de første 25 minuttene. Vi produserer allikevel flere 100% sjanser uten å få hull på byllen.. Siv Aksnes er nærmest etter en kanon av et frispark fra kanten av 16.meteren som smeller i tverrligger.. Men så løsner det skikkelig, og CFK/Dahle kan på tross av en svak start gå til pause med hele 5-0.

Andre omgang blir en helt annen forestilling fra hjemmelaget sin side. CFK/Dahle får mer tempo på ballen, og pasningene sitter. God flyt med masse flott spill som resulterer i 6 flotte mål i andre omgang. Forsvarsmessig er laget bunnsolide, og Eidsvåg har knapt nok en målsjanse.

Etter dagens seier klatrer CFK/Dahle opp på 2 plass etter Treff, kun med dårligere målforskjell.

Målscorere: 4 mål av Siv Aksnes, . Anne Marte Halset 2, Marte Herrem, Kristina Sæter, Maja Naalsund, Amalie Tolcsiner og Siri Heggedal 1 mål hver.