Clausenengen FK 100 år

Skrevet av:
Jan Trygve Pedersen
Publisert:
21.05.2021

Clausenengen FK feirer 100 år jubileum 1. juni 2021

Clausenengen FK ble stiftet 1. juni 1921. Det har lenge vært planlagt en del ting rundt jubileumet, men grunnet covid-19 har noe av dette blitt utsatt eller avlyst.

Jubileumsfesten i Festiviteten 5. juni er avlyst. Vi hadde planlagt 160 gjester, men det blir det ingen ting av i denne omgang.

Men vi skal prøve å markere dagen så godt som mulig. Vi har fått med oss Tidens Krav og Rune Edøy sammen med Film og reklameverksted som skal produsere en jubileumssending som skal gå direkte på TK.no tirsdag 1. juni kl. 18:30. Det vil bli gjester, intervjuer og utdeling av utmerkelser ifm med jubileumssendingen. Sendingen vil ha preg over å få fram mangfoldet i klubben og litt historier. Det vil også bli utdelt en del utmerkelser ifm med jubileumet. 

Inviterte gjester er æresmedlemmer og tidligere ledere. I tillegg kommer noen andre inviterte gjester til å være med direkte i studio, som bli klubblokalet til Clausenengen FK.

Videre er vi i gang med en dokumentarfilm om Clausenengen FK, og da med mest fokus på de siste 50 år, men med noen historier fra årene fra 1921 til 50-års jubileumet i 1971. Denne filmen blir ferdigstilt til høsten og vi håper da å kunne invitere gjester til en permierfest.

Vi ser fram mot å feire klubbens 100-års dag. Kameratskap forplikter!

CFK 100 år

Generalsponsor

Samarbeidspartnere