Clausenengen FK J16 vinner av Slatlem Cup

Skrevet av:
JTP
Publisert:
11.02.2018

Clausenengen FK vant Slatlem Cup for J16 i ettermiddag. Første Nordmørslag som har vunnet turneringen i 2018.

Clausenengens J16 lag vant alle kampene i Slatlem Cup i helga. I finalen mot Verdal ble det helt ellevilt. CFK ledet både 1-0, 2-1, men like etter målene skåret Verdal direkte fra avspark. Stillingen til pause var 2-2, Verdal tok ledelsen i 2. omgang før CFK utlignet til 3-3 mot slutten av kampen.

Kampen gikk til ekstratid (første målet vinner) og Verdal har ved to-tre anledninger spilt ballen over midtstreken og dermed får CFK indirekte frispark på midtstreken. Ved det siste frisparket spilles ballen til siden og ballen settes i mål uten at det blir godkjent. Like etterpå faller likevel avgjørelsen etter at Karna Solskjær dundrer ballen i mål fra kloss hold. Dermed vinner CFK finalen 4-3.

Vinnerjenter CFK1 J16. På vinnerlaget spilte fra venstre; Ingeborg P.Meringen, Julie B.Ramsey, Tuva Karlsen, Marie H. Aandahl, Emma Lyster, Marte K.Weiseth, Karna Solskjær, Anna Lyster, Emma Bunes, Liv Tuva Marsteen og Marie Elise Dybvig.