Damelaget CFK/Dahle med ny seier

Skrevet av:
Per Jostein Halset
Publisert:
16.05.2017

Sterk seier mot Molde 2

Sterk CFK/Dahle seier i damenes 3 div.

3-2 seier hjemme mot Molde 2, er vi veldig fornøyd med. 9 poeng på de 3 første kampene må betegnes som en bra serieåpning.

CFK/Dahle spiller en svak første omg og ligger fortjent under med 0-2 allerede etter 20 min. Vi blir spilt lave i store deler av omgangen av et ballsikkert godt MFK lag. Vi produserer lite fremover med tetter bra bak, tross to tidlige baklengsmål.

0-1 etter fin frispilling i bakrom, der MFK spissen kommer alene med keeper og scorer sikkert.
0-2 er av det billige slaget der et frispark langt ute ved siden, blir slått inn og glir gjennom feltet og ender i mål.
Der blir vi for passive og burde ryddet unna.

I andre omgangen er laget vårt ikke til å kjenne igjen. Vi gjorde noen endringer i pausen, og bestemte oss for å trøkke til.

5 min ut i andre omgang reduserte Anne Marte Halset til 1-2 på en retur inne i feltet.
Vi fester grepet om kampen og skaper flere sjanser etter tidvis bra spill. Vi vinner duellene, holder ball i laget og Molde må rygge. Dette skaper muligheter for en frisk Bjørk Aasen, som ut i omgangen sender i vei et prosjektil av et skudd, som går via tverrligger og inn. Flott scoring.
Nå har jentene i gult og blå virkelig trua og spiller veldig bra. Midtveis i andre omgang har vi snudd kampen, etter at Maja Naalsund også får bra treff på et skudd som fyker inn over Moldes keeper. I andre omg har Molde en stor sjanse på et skudd i tverrligger, men er ikke spesielt farlige ut over den sjansen.
De har noen halvsjanser på dødball men jentene våre viste styrke og vilje, og vinner kampen.

 


Trener
Per Jostein Halset

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere