EAT MOVE SLEEP ambassadør - vi deler ut gratis frukt

Skrevet av:
Jan Trygve Pedersen
Publisert:
29.03.2017

I nest uke deler CFK ut gratis frukt til alle som kommer på trening!

Som kjent er vi EAT MOVE SLEEP ambassadør for 2017, valgt av NFF og BAMA. For å gjøre vårt arbeid mer synlig, vil vi igjennom året prøve å sette fokus på disse tre faktorene som er så viktige for å lykkes i hverdagen.

Først ute er EAT. Alle må spise, men ofte blir kanskje verken næring eller innhold i maten vi spiser god nok. Det har vi i CFK tenkt å gjøre noe med!

I den forbindelse ønsker vi i CFK å utfordre alle andre idrettslag i kretsen til en felles dugnad for å gi barna frukt etter trening kommende uke! Fra mandag 3. april til og med torsdag 6. april vil foreldre kutte frukt og gi til barn og ungdom etter hver trening i NordvestHall1. Foreldrekontaktene i CFK organiserer kuttingen, klubben kjøper inn frukt som skal i hvert beger. Vi har beregnet at vi trenger omtrent 4-500 beger til disse dagene. Vi tror at med fokus på dette, så kan det smitte over både på foreldre og barn.

Kuttet frukt er noe alle liker, og det er enkelt og lettvint så lenge noen kutter det opp. Det er kjent at hel frukt ikke er like populært som kuttet frukt.

På bildet ser vi fra venstre Tilde Rokling, Noah Schjølberg Hafskjær, Anna Bjerkestrand Folland og Pijus Pabilioniene sammen med Knut Lyster bak. Alle gleder seg til neste uke og frukt etter hver trening!

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere