Jan Trygve Pedersen på NFF lederkurs 4

Skrevet av:
AWM
Publisert:
30.10.2017

Jan Trygve Pedersen deltok på FLK 4 på Hoel Gård på Nes ved Mjøsa fra torsdag til søndag.

I helga arrangerte NFF fotballederkurs 4. Kurset er ment for personer med lederverv i både bredde- og toppklubber. Kurset gikk over tre døgn og innholdet i kurset er egen væremåte og egen lederstil – filosofi – kommunikasjon og påvirkningsstiler i forhold til kollegaer og tillitsvalgte.

I tillegg til Jan Trygve fra CFK, var også Julian Vangen fra Dahle og Per Øyvind Aspen fra Nordlandet med, totalt 24 stk fikk plass. Kurset ble arrangert på Hoel Gård på Nes utenfor Hamar ved Mjøsas bredde.

Man fikk kjenne på litt uvante situasjoner og lærte utrolig mye om både ledelse og seg selv. Kurset gikk over 72 timer og den eneste tiden man ikke var samlet, var når man sov. Fra tidlig morgen til sent på kveld, intensivt og ikke minst inspirerende kurs for alle.

Jeg er ikke i tvil om å anbefale kurset for alle som har lederfunksjoner i klubbene sine rundt om, sier Jan Trygve avslutningsvis!

På bildet Julian Vangen fra Dahle, Jan Trygve Pedersen fra CFK og Per Øyvind Aspen fra Nordlandet. På felles bildet alle deltagere og coacher på kurset.

Bildegalleri

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere