Kr. 100.000,- i støtte fra Equinor

Skrevet av:
Jan Trygve Pedersen
Publisert:
21.06.2021

Samarbeidsprosjektet til CFK og KFK har blitt anerkjent av Equinor og det har dryppet penger til videre utvikling av samarbeidet.

Forrige uke fikk samarbeidsprosjektet til CFK og KFK en hyggelig melding om at de var tildelt kr. 100.000,- til videreutvikling av prosjeket.

Dette er en gladsak og et nytt steg i samarbeidet, sier Jan Trygve Pedersen i CFK. Nå kan vi bruke penger på øremerkede ting i samarbeidet, noe som styrker samarbeidet i ennå større grad.

Ekstra hyggelig er at det to største rivalene gjennom årtier har greid å få til et så godt samarbeid, sier Pedersen videre. Det blir ekstra motiverende å dra på jobb når man vet at det er flere og flere som ønsker dette samarbeidet alt godt.

 

Equinor er stolt sponsor av fremtidens talenter og vi støtter barn og ungdom som ønsker å oppnå noe stort innenfor utdanning, sport og kultur.

Det er en veldig enkel grunn til det: Vår viktigste ressurs er ikke energi - det er mennesker. 

Morgendagens Helter er Equinors sponsor- og talentutviklingsprogram, der vi støtter unge mennesker som har en sterk indre motivasjon og som legger ned maksimalt med?innsats for å få til noe ekstraordinært - enten det er i på en idrettsarena, i klasserommet eller på en scene. 

Verden er i konstant endring og vi trenger unge mennesker som tørr å tenke utenfor boksen og som ønsker å gjøre en forskjell. 

Det er derfor Equinor støtter partnere som kan inspirere og utvikle talenter innenfor idrett, kultur og utdanning. 

 

Det er utrolig gøy å kunne tildele 100.000,- kroner til  å videreutvikle et så fremtidsrettet og godt samarbeid mellom to klubber som historisk har vært de største rivalene i Kristiansund, sier Sverre Kojedal som er informasjonssjef for Equinor i Midt-Norge. 

 

Temaet for årets tildeling var samarbeid og vi fant det utrolig inspirerende å lese søknaden om hvordan midler vil bli brukt for å utvikle og skape et robust fotballmiljø for barn og ungdom, og ikke minst motivere den nye generasjonen til å ta fatt på det arbeidet som skal til for å bli så god som mulig, sier Kojedal. Samarbeidet har alt gitt gode resultater med flere stabile treningspartier og frafallet i fotballen har vært lavere etter at samarbeidet trådde i kraft.

 

I løpet av høsten har Equinor fått inn over 1600 søknader fra foreninger, idrettslag og andre som ønsker å gjennomføre gode tiltak for barn, ungdom og studenter. Og det er utrolig gledelig at vi kunne gi støtte til et godt tiltak i Kristiansund ved vårens tildeling. 

 

-Det har alltid vært viktig for oss å gi noe tilbake til foreninger, lag og andre som gjør noe ekstra for barn og ungdom, og KFK/Clausenengen er et godt eksempel på virksomheter som satser på samarbeid og identitetsbygging.

På bildet under, Niklas Pettersen og Mads Eines (foran), Ann-Mari Dahl Hanneseth (Equinor), Jan Trygve Pedersen (CFK), Bjørnar Semundseth (Equinor) og Stig Flemmen (KFK). Bildet er tatt når klubbene fikk overrakt sjekken fra Equinor i forbindelse med en av treningene til samarbeidet.

Equinor

Generalsponsor

Samarbeidspartnere