Ola Lyngvær kåret til årets grasrottrener i NFF Nordmøre og Romsdal

Skrevet av:
Jan Trygve Pedersen
Publisert:
18.10.2021

Ola Lyngvær har for sin innsats blitt kåret til årets grasrottrener i NFF Nordmøre og Romsdal.

Det første Ola sa etter å ha blitt kåret til Årets Grasrottrener i NFF Nordmøre og Romsdal er "den går til hele gjengen". Ola har tidligere i år blitt valgt som Æresmedlem for sin innsats over flere tiår i klubben og det var derfor den andre stor utmerkelsen Ola fikk i 2021. 
Han har vært innom nesten alle roller i klubben, de viktigste er styreleder, trener for A-laget, mangeårig spiller og sportsllig leder.
Det er aldri et nei når vi spør Ola om deltagelse, og vi kan være sikre på at han bidrar når vi arrangerer noe. 
En kontinuitetsbærer som er utrolig viktig for utviklingen videre av klubben.

I første omgang kåres Årets Grasrottrener Krets, altså Årets Grasrottrener i hver av de atten fotballkretsene. Klubben til Årets Grasrottrener Krets vinner 10.000 kr. Disse pengene er allerede satt av til å bruke på trenerne i klubben ila høsten til ett eller annet. 
Deretter kåres Årets Grasrottrener Fotball. Kretsvinnerne er kandidater i den nasjonale kåringen, der fem personer blir valgt av en jury. Klubben til vinneren av den nasjonale kåringen vinner ytterligere 20.000 kr, totalt 30.000 kr. 

Årets Grasrottrener Krets vinner heder, ære og diplom. Årets Grasrottrener Fotball vinner heder, ære, diplom, deltakelse (og utdeling av pris) på cupfinaleseminaret, og Norsk Tippings gjest på Idrettsgallaen.
Vi håper Ola kommer seg et steg videre og blir Årets Grasrottrener på nasjonalt nivå.

Vi gratulerer Ola med utmerkelsen! Vi er stolte av deg!
Bildet er hentet fra arkivet og er tatt i Sunndal.

Ola Lyngvær 

Generalsponsor

Samarbeidspartnere