Takk for i år

Skrevet av:
Jan Trygve Pedersen
Publisert:
22.12.2016

Takk for alle som har bidratt for CFK i 2016!

Til spillere, trenere, støtteapparat, foreldrekontakter, samarbeidspartnere og sponsorer.

Året skal oppsummeres og det er mange som skal takkes. Vi startet året som tidligere med Slatlem cup i januar og februar. Tre cuper fullbooket over tre helger i ungdomsklassene G/J14 og G/J16. Slatlem cup for G16 og G14 for 2017 er allerede fullbooket! Midt i mellom dette var det årlige Kick off’et for EAT MOVE SLEEP cup på Ullevaal i slutten av januar. Der ble CFK kåret til årets arrangør for 2015 (den gang Bendit cup), en utmerkelse som vi setter stor pris på og ikke minst anerkjennelse av at vi leverer gode arrangementer.

I mars gjennomførte vi EAT MOVE SLEEP cup for første gang, det ble en suksess og konseptet med fokus på sunne vaner, bevegelse og søvn er et fokusområde som vi verdsetter i vår klubb.

I april begynte sesongen for våre lag i både i barnefotballen, ungdomsfotballen og senior. Nær 40 lag ble påmeldt til kretsen og vi har hatt en meget god aktivitet både på gutte- og jentesiden denne sesongen. Med fokus på «Kameratskap forplikter» har lagene gjennomført utallige kamper. To krets- og fylkesmesterskap på årgangene G14 og G16 vitner om godt arbeid i lagene. Ellers har resultatene i ungdomsfotballen vært mer enn godkjent i alle årganger og viser at aktiviteten i lagene er gode. På seniorsiden hadde damelaget en tung sesong, noe vi håper snur til neste sesong. Herrelaget tapte to og spilte uavgjort i to kamper, vant hele 18, men det holdt kun til 2. plass bak Malmefjorden som hadde et tap mindre. Laget vil også neste år kjempe om opprykk vil vi tro.

I juni reiste Jørgen Lilleeng og Jan Trygve Pedersen med seks barnefamilier til Hunderfossen familiepark, dette var et samarbeidsprosjekt mellom CFK, Kristiansund kommune, barnevernstjenesten, NAV og støtte fra mange bidragsytere for å få turen i havn. Det ble et uforglemmelig minne som vi ønsker å gjøre mer av i framtiden.
I sommerperioden har lag deltatt på mange turneringer, flere yngre lag har deltatt på Hydrocup, G14 laget på Skandia cup, G16 laget på Sør cup og jentelagene på Dana cup. De yngre lagene har stort sett vært med i lokale cuper i Kristiansund og omegn.
Utover høsten har vi deltatt med nær 50 lag i Dahle cup, samt deltagelse i alle KM for ungdomslag. I begge turneringer har CFK lagene gjort seg bemerket.

Mot slutten av året har klubben utmerket fire personer til Engaplaketten. Disse har gjort en fenomenal jobb for klubben i mange år og har lagt ned tusenvis av timer hver. Disse fire er Eirik Aunli, Knut Lyster, Bjørn Enaasen og Ola Lyngvær.

CFK Stjernelaget har blitt nominert av Møre og Romsdal idrettskrets til inkluderingsprisen for 2016. Vi kan håpe representanter fra Stjernelaget må reise til Idrettsgallaen på Hamar i januar.

Onsdag kom siste hyggelige beskjed fra NFF og Bama om at vi fortsatt er EAT MOVE SLEEP ambassadør for 2017 og at EAT MOVE SLEEP cup arrangeres den 4.-5. mars 2017.

Klubben er tuftet på dugnadsånden og innsatsen styret, trenere, støtteapparat, foreldrekontakter og foreldre har lagt ned er imponerende. Takk til alle som står på for å holde aktiviteten i gang.

Uten støtte fra samarbeidspartnere og sponsorer har vi heller aldri greid å opprettholde denne aktiviteten som vi gjør. Takk for at dere ser nytten i å gi deres bidrag til aktivitet for mange barn og unge.

CFK skal være en klubb for alle, inkludering og respekt for hverandre skal stå øverst. Klubben har flere ting å ta tak i for 2017, noe som skal gjøre oss enda mer robust i framtiden. Vi har tro på at vi skal utvikle oss i positiv retning i årene framover.

På vegne av CFK ønsker vi alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Kameratskap forplikter.

Jan Trygve Pedersen
daglig leder

 

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere