Juniorlaget spilte treningskamp mot Strindheim lørdag 28.01.17

Da er vi i gang med sesong oppkjøringen for 2017 sesongen.
Vi har tatt turen til Tr.Heim denne helga 27.-29. januar, og skal spille to trenings kamper, henholdsvis mot Strindheim G19 ( Lørdag 28 Jan ), og mot Rosenborg ( Søndag 29 Jan ).

Lørdag 28 Januar
Kamp mot Strindheim på Myra Stadion, mot et toppet G19 lag. Kampen var jevnspilt, begge lag ville spille god angrepsfotball og det fikk vi.
0-0 til pause, 2 omgang startet akkurat som 1 omgang, høyt tempo og mye godt angrepsill av begge lag. Strindheim fikk corner, og etter litt frem og tilbake scoret Strindheim. Da fikk guttene blod på tann, og pøste på med mange gode sjanser, vi ble også snytt for ei soleklar straffe, men etter hvert ble Sander Lille- Løvø spillt nydlig igjennom, ble holdt igjen og CFK fikk frispark like utenfor 16 meter. Den satte Sander Lille-Løvø kontant i vinkelen, og dermed ble det 1-1
Sluttresultat 1-1